Smula ner jästen i en matberedare, tillsätt vattnet och rör tills jästen löst sig. Tillsätt fiberhusk, låt svälla 10 minuter.
Tillsätt olivolja, salt och det mesta av mjölmixen och arbeta samman degen, låt jäsa 30 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader.
Kavla ut degen till fyra rundlar i resten av mjölmixen, lägg på plåt med bakplåtspapper. Fördela tomatsås, pesto, tapenade och tomatpuré över dem.
Skär löken tunt, skiva tomaterna och svampen och fördela över bottnarna.
Hacka sardellerna fint tillsammans med vitlöksklyftorna. Blanda med oregano och chili och strö blandningen över bottnarna. Fördela även oliver och salami jämnt över bottnarna och toppa med osten. Ringla till sist lite olivolja över och krydda med grovmalen svartpeppar.
Grädda i ca 10–15 minuter. Garnera med några kvistar färsk oregano på pizzorna. Servera rykande varma tillsammans med en sallad.