Luftig sockerkaka som inte behöver vispas

Luftig sockerkaka som inte behöver vispas

Av:
4 stägg 4 dlsocker 4 tskvaniljsocker 200 gramSmör el. margarin 1 dlmjölk 2 tskbakpulver 5 dl vetemjöl
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Gör så här: 1. Smöra och bröa en ngt större sockerkaks form, sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och häll i mjölken. Rör ihop ägg och socker med en vanlig hand visp och häll sedan i vaniljsockret, bakpulvret och mjölet, det blir en tjock smet men den blir tunnare när du hällt i smöret och mjölken, rör tills det blir en jämn smet och häll i formen. 2. Ställ den lite längre ner i ugnen än mitten,ca 35 min. Den kan behöva stå inne lite längre men stick i den och se efter (lite kladdig

    2. 2.

      är bara gott) För chokladkaka lägg i 4 msk kakao (bild)

Är innehållet i detta recept olämpligt?