Lövbiff/champinjon/pasta

Lövbiff/champinjon/pasta

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 1 st purjolök
    2. 10-15 st champinjoner
    3. Lövbiff
    4. 1 st vitlöksklyfta
    5. En halv grönsaksbuljongtärning
    6. 3 dl matlagninsgrädde
    7. Soja
    8. Rött matlagningsvin
    9. Chilliflakes
    10. Babyspenat
    11. Salt
    12. Peppar
    13. Parmesan
    14. Valfri Pasta

Gör så här

    1. 1.

      Börja med att skära champinjoner och purjolök i tunna skivor. Stek i smör tillsammans med den pressade vitlöken tills det att champinjonerna och purjolöken blivit mjuk och fått lite gyllene färg.

    2. 2.

      Stek lövbiffen. Så fort den är genomstekt; häll i grädden.

    3. 3.

      Lägg i grönskasbuljongen och smaka av med soya och rödvin. Tänk på att för mycket soya kommer förstöra hela rätten, häll hellre i lite mer några gånger till än att hälla i för mycket från början.

    4. 4.

      Sätt på pastavattnet!

    5. 5.

      Lägg i babyspenaten och åt det sedan puttra på låg värme!

    6. 6.

      Koka pastan och servera med riven parmesan!

Är innehållet i detta recept olämpligt?