Lövbiff

Lövbiff

Av:
4 port
Lövbiffsgryta med senap och rosépeppar 4 port Tid: 25 min 400 g lövbiff 1 gul lök 250 g färsk svamp 2 msk smör 1 tsk salt 2 krm peppar 2 dl vatten 200 g färskost av philadelphiatyp med gräslökssmak 1 msk dijonsenap 2 msk hackad gräslök 1 tsk rosépeppar
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      1. Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och skiva svampen. 2. Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över det i en gryta. 3. Häll över vatten, ost och senap och koka upp. Koka någon min. 4. Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar. Servera med kokt pasta, rucola och baguette.

Är innehållet i detta recept olämpligt?