Löjromsskålar

Löjromsskålar

Av: / Foto: Olof Abrahamsson
10 min
12
Lyxiga små löjromsskålar!
Fler recept på:
Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 12 st miniskålar eller minikrustader
    2. 1 1/2 dl crème fraiche
    3. rödlök
    4. gräslök
    5. 80 g löjrom
    6. 12 st små bitar tunt knäckebröd

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ut skålarna/krustaderna på en bricka. Fyll en spritspåse med crème fraiche. Finhacka löken. Så här långt kan du förbereda.

    2. 2.

      Vid servering spritsas crème fraiche i krustaderna, skeda över löjrom och strö över lök och gräslök. Stick i små bitar knäckebröd. Servera genast, annars mjuknar krustaderna.

Fler recept på:
Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?