Löjromscrostini med crème fraiche och rödlök

Löjromscrostini med crème fraiche och rödlök

30 min
12 Portioner
Bjud på härliga kanapéer med smak av både hav och trädgård, genom att toppa hemlagade crostini med löjrom, crème fraiche, rödlök och gräslök.
Fler recept på:
Ugnsbaka , Bröllop, Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 120 g löjrom
    2. 1 dl crème fraiche
    3. 1 st rödlök
    4. gräslök
  1. Crostini

    1. 12 skivor formfranska
    2. olivolja

Gör så här

    1. 1.

      Crostini: Stansa ur formbröden ut rundlar. Pensla rundlarna med olivolja och baka i ugn vid 130° i 15–20 minuter, tills de är spröda.

    2. 2.

      Kanapéer: Lägg löjrommen i ett kaffefilter för att rinna av. Häll även crème fraichen i ett kaffefilter och låt stå i några timmar. Finhacka löken. Lägg ut crostinin på köksbänken. Spritsa med hjälp av spritspåsar först på crème fraiche och sedan löjrom. Toppa med finhackad rödlök och finhackad gräslök.

Fler recept på:
Ugnsbaka , Bröllop, Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?