Linneas Fiskgratäng

Linneas Fiskgratäng

Av:
60 min
4
Annons

Ingredienser

  1. Potatisstomp

    1. Vit fisk
    2. Spenat o ärtor frysta
    3. 2 dl Mjölk
    4. 2 msk Mjöl
    5. Fiskbuljong
    6. 2 dl creme fraiche

Gör så här

    1. 1.

      Tina bladspenaten, ärtor och fisken. Skala och sätt på potatisen.

    2. 2.

      Smörj form. Lägg i bladspenat, ärtor och fisk. Krydda med salt och svartpeppar

    3. 3.

      Koka upp mjölk, fiskbuljong och mjöl under omrörning.

    4. 4.

      Vänd ner creme fraiche. Häll såsen över fisken.

    5. 5.

      Toppa med riven ost och grädda i 175° i ca 25 minuter tills innertemperaturen är 60°.

    6. 6.

      Stompa potatis.

Är innehållet i detta recept olämpligt?