Laxwok teriyaki

Laxwok teriyaki

Av:
30 min
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 2 dl ris
    2. 500 g laxfilé
    3. 2 tsk flytande margarin
    4. 250 g champinjoner
    5. ½ purjolök
    6. 1 broccoli
    7. 1 paprika
    8. 2 tsk rapsolja
    9. 1 förp teriyakisås

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

    2. 2.

      Ta bort skinnet från laxen och dela den i bitar. Stek hastigt i margarin. Lägg åt sidan.

    3. 3.

      Skiva svampen, strimla purjolök, dela broccoli och paprika i mindre bitar. Stek i omgångar i olja.

    4. 4.

      Häll teriyakisås över grönsakerna och lägg i lax. Låt allt bli varmt.

    5. 5.

      Servera laxwoken med ris.

Är innehållet i detta recept olämpligt?