Laxtartar på rågbröd med kapris

Laxtartar på rågbröd med kapris

Av: / Foto: Lisa Björner
15 min
20 snittar
Dessa delikata laxtartar på rågbröd är de perfekta drinktilltuggen. Salmalax, löjrom och kapris utgör en himmelskt god kombination.
Fler recept på:
Bröllop, Alla Hjärtans Dag, Citron, Dill, Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 400 g salmalax
    2. 2 msk rödlök (finhackad)
    3. 4 msk löjrom eller sikrom
    4. 2 msk dill (finhackad)
    5. salt och nymalen svartpeppar
    6. 6–8 st skivor rågbröd
    7. 20 st cocktailkapris
    8. 2 msk rivet ekologiskt citronskal

Gör så här

    1. 1.

      Tärna laxen i riktigt små bitar.

    2. 2.

      Blanda lax, rödlök, rom och dill. Smaka av med salt och svartpeppar.

    3. 3.

      Stansa ut rundlar av rågbröden och toppa dem med röran.

    4. 4.

      Dekorera med kapris och rivet citronskal.

Är innehållet i detta recept olämpligt?