Lax i parmesan och citronsås

Lax i parmesan och citronsås

Av:
600g laxfilé Olja till stekning 1 dl grädde 2 dl créme fraische 60 g parmesanost 1 citron Gräslök Salt Peppar
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Hetta upp pennan med olja och stek laxen på hög värme i ca 1-2 minuter. Lägg åt sidan.

    2. 2.

      He i grädde, Creme fraiche och riven parmesanost i pannan. Vispa samman såsen och låt sjuda i 5 min.

    3. 3.

      Tillsätt rivet citronskal, 1 tsk citronsaft och gräslök i såsen. Smaka av med salt och peppar.

    4. 4.

      Lägg ner laxbitarna i såsen och sjuk i 2 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?