Lätt och luftig sockerkaka som ej behöver vispas

Lätt och luftig sockerkaka som ej behöver vispas

Av:
4 st ägg 4 dl socker 4 tsk vaniljsocker 200 gram Smör el. margarin 1 dl mjölk 2 tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Hemleverans Gör så här: 1. Smöra och bröa en ngt större sockerkaks form, sätt ugnen p
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Gör så här: 1. Smöra och bröa en ngt större sockerkaks form, sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och häll i mjölken. Rör ihop ägg och socker med en vanlig hand visp och häll sedan i vaniljsockret, bakpulvret och mjölet, det blir en tjock smet men den blir tunnare när du hällt i smöret och mjölken, rör tills det bl

    2. 2.

      blir en jämn smet och häll i formen. 2. Ställ den lite längre ner i ugnen än mitten,ca 35 min. Den kan behöva stå inne lite längre men stick i den och se efter (lite kladdig är bara gott) För chokladkaka lägg i 4 msk kakao (bild)

Är innehållet i detta recept olämpligt?