Las med kokosris & Mangosalsa

Las med kokosris & Mangosalsa

Av:
Annons

Ingredienser

  1. Riset

    1. 4 dl kokosmjölk
    2. 2 dl vatten
    3. 3 dl jasmin ris
    4. 0,5 tsk SALT
  2. Fisken

    1. 4 st laxbitar a 140 g
    2. 1 msk olivolja
    3. 0,5 tsk salt
    4. 1 krm peppar
  3. Mangosalsa

    1. 250 g fryst tinad mango
    2. 1 dl mango chutney
    3. 2 st salladslökar
    4. 1 msk pressad limejuice

Gör så här

    1. 1.

      Koka upp alla ingredienser till riset. Låt sjuda under lock i 20-30 minuter

    2. 2.

      Lägg fisken i en oljad ungsform. Salta och peppra. Ställ in i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10 minuter

    3. 3.

      Blanda alla ingredienser till salsan

Är innehållet i detta recept olämpligt?