Kycklingwok med ris

Kycklingwok med ris

Av:
15 min
4
Annons

Ingredienser

    1. 600 g strimlad kyckling
    2. 500 g wokgrönsaker
    3. 250 g woksås (gärna asian woksauce teriyaki)
    4. 1 lime
    5. 4 port ris eller nudlar
    6. 1 msk olja
    7. salt
    8. peppar
    9. 1 msk sesamfrön

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

    2. 2.

      Stek kycklingen i hälften av oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar och lägg upp på en tallrik.

    3. 3.

      Stek wokgrönsakerna i resten av oljan. Rör i kyckling och woksåsen och låt det bli varmt.

    4. 4.

      Skär limen i klyftor.

    5. 5.

      Servera kycklingwoken med ris och lime. Strö över sesamfrö. För alla

Är innehållet i detta recept olämpligt?