Kycklingschnitzel med sommargrönsaker

Kycklingschnitzel med sommargrönsaker

Av:
20 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 4 kycklingbröst
    2. 2 msk grillolja
    3. 300 g broccoli
    4. 300 g salladslök
    5. 300 g cocktailtomater
    6. 100 g ruccola
    7. 2 tsk olja
    8. 4 tsk balsamvinäger
    9. salt, peppar
  1. Garnering

    1. 50 g rostade pinjenötter

Gör så här

    1. 1.

      Banka kycklingbrösten platta och pensla båda sidor med grillolja. Hetta upp en grillpanna och grilla några min på varje sida tills de är genomstekta

    2. 2.

      Dela broccolin i buketter, ansa och skär löken i mindre bitar. Lägg broccoli och lök i lättsaltat kokande vatten. Låt koka i 1-2 min. Låt rinna av

    3. 3.

      Blanda ner tomater, ruccola, olja och balsamvinäger i de varma grönsakerna. Krydda. Servera kycklingen på en bädd av grönsaker. Strö över pinjenötter

Är innehållet i detta recept olämpligt?