Skapa konto
[[ menuButtonLabel ]]
Inspiration
Mina samlingar
Mina recept
Mitt konto
Min profil
Notiser
[[ unreadNotifications ]]
Följer
Följare
Logga ut
Support
Inspiration
Support
Logga in
Tillbaka
Ta bort
Dela
Lägg i samling
Spara
Redigera
Erik Söderlund
Kycklinghjärtan
Av:
Christian Campogiani, Sergio Campogiani
3 msk olivolja 2 klyfta vitlök, hackade 500 g kycklinghjärta 3 msk tomatpuré 3 dl torrt vitt vin 30 g färsk rosmarin 1 knivsudd peperoncino eller piri piri 2 msk kycklingfond salt (efter smak) 500 g pappardelle parmesanost, till servering
Annons
Ingredienser
Annons
Annons
Gör så här
Är innehållet i detta recept olämpligt?
Anmäl recept
Visa fler recept
y
Erik Söderlund
Kycklinghjärtan med pappardelle
y
Birgitta Ulla
Black and white
y
Birgitta Ulla
Brysselkål
y
Frida Vintemar
Lobstter mac and cheese
y
Candy Andy
Hamburgare kryddning
y
Estrid
Vikt på nötter och frön
y
Mags
Salsicciapasta
y
Birgitta Ulla
Glass
y
Helena Gartoft
Rabarberkyckling
y
Marie Carlsson8
Maries bästa köttbullar
y
Ann-Britt Lindahl
Köttfärs- och blomkålsgratäng
y
Lisa Lundgren
Tacokrydda
y
Jill
Mammas köttbullar o sås
y
Lejonholmen2
Fröknäcke med flingsalt
y
Lundbergskan
Vietnamesiska kycklingspett
y
juliaage
Laxbiffar med potatisstomp och romsås
y
Hemmets
Senapskyckling med bacon
y
Pippispolare
Potatissallad med gravlax
y
Åsa Bergström
Sofias majsröra
y
Kay
Tacokrydda
y
anniebertilsson
Rödvinssås
y
SusanneJ
Daniel Lakatosz lasagne
y
Seglardyring
Fiskbiffar
y
LeBonnevier
Lindas hoda dressing