Kycklinggryta i röd curry

Kycklinggryta i röd curry

Av:
30 min
4 Portioner
I receptet för Kyckling i röd curry rekommenderar vi Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. V
Annons

Ingredienser

    1. 600 gram Kycklingfilé
    2. 6 dl Kokosmjölk
    3. 1 msk Olja
    4. 2 msk Bong Touch of Taste Asia fond Red and Hot
    5. 1 msk Vitlök hackad
    6. 1 msk Lime pressad
    7. 1 msk Honung
    8. Salt och Peppar
    9. 200 gram Blandade Wokgrönsaker: Minimajs,Bambu, Paprika, lök, Sockerärtor, Broccoli
    10. 100 gram Morot Finstrimlad
  1. Wokgrönsaker

Gör så här

    1. 1.

      1 Strimla kycklingen och skär grönsakerna i fina bitar. 2 Bryn kycklingen i en kastrull. 3 Slå på kokosmjölk och fond. Låt det koka sakta 15 minuter. 4 Bryn grönsakerna vid sidan om och lägg ner dem i grytan. 5 Låt grytan koka ytterligare ca 5 minuter tills kycklingen är genomkokt och mör. 6 Smaka av med fond, lime, honung, salt och peppar. 7 Servera grytan tillsammans med ris eller nudlar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?