Kycklingfilé Tonnato - beskrivning

Kycklingfilé Tonnato - beskrivning

Av:
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Rimma kycklingköttet lätt genom att gnida in det med saltet. Lägg täckt i kylen 1-2 timmar.

    2. 2.

      Koka upp vatten + buljongtärning. Lägg i kycklingfiléerna och låt dem sjuda c:a 10 min. Låt kallna i spadet.

    3. 3.

      Blanda allt till såsen utom olja, kapris och tonfisk. Vispa i oljorna i en fin stråle under ständig vispning.

    4. 4.

      Blanda i tonfisken och 3 msk kapris. smaka av med salt och peppar.

    5. 5.

      Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg upp på ett fat, bre över såsen och dekorera med kapris och tomat.

    6. 6.

      Servera med klyftpotatis och  haricots verts som blandas i en skål med salt och olivolja.

Är innehållet i detta recept olämpligt?