Kyckling med myntatabouleh och frisk citronyoghurt

Kyckling med myntatabouleh och frisk citronyoghurt

Av:
4 pers
Bulgur 1 grönsaksbuljong Bladpersilja mynta 1 citron 2 dl matlagningsyougurt salt och peppar 2 tomater 1 gurka 1 röd lök 3 vitlöksklyftor ( denna hoppade jag över) 900 gram kyckling innerfile (spiskummin, chilipeppar, salt och peppar) olivolja
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Rör ihop matlagningsyougurten med rivet skal av en citron , och salt och peppar. Ställ den sedan kallt, Koka bulgurn med en buljongtärning enligt anvisningar på förpackning. Finhacka rödlöken, och tärna tomaterna , och gurkan och grovhacka ner den färska bladpersilja / myntan. Rör om och blanda ner sedan ner grönskakerna i bulgurn när den är klar. Krydda kycklingen och stek den klar. Servera den sedan med bulgurn, och citronyougurten.

Är innehållet i detta recept olämpligt?