Kyckling i krämig parmesansås

Kyckling i krämig parmesansås

Av: / Foto: Patrik Bengtsson
45 min
4 Portioner
Annons

Ingredienser

  1. Kyckling

    1. 4 St Kycklingfiléer
    2. 2 Dl Crème Fraiche
    3. 1½ Dl Grädde
    4. 2 Msk Kycklingfond
    5. 2 Tsk Soja
    6. 1 Msk Balsamvinäger
    7. 2 Dl Riven parmesanost
    8. ½ Krm Salt
    9. 1 Krm Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader.

    2. 2.

      Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra dom lite. Skjuts in i ugnen i ca 25 min.

    3. 3.

      Blanda samman crème fraiche, grädde, fond, soja, balsamvinäger och parmesan.

    4. 4.

      Häll på parmesansåsen över kycklingen. Skjuts in i ugnen i ytterligare 20 min.

    5. 5.

      Börja koka ris nu så är det färdigt ungefär samtidigt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?