Kryddfylld fiskfilé

Kryddfylld fiskfilé

Av:
45 min
4 Fisk
Annons

Ingredienser

    1. 500 G Vit fisk
    2. Salt
    3. 1 St Citron
    4. 1,5 Dl Kryddgrönt dill persilja gräslök
    5. 1 Dl Fiskbuljong
    6. Vitt vin
    7. 1 Dl Grädde
    8. Riven ost
    9. Skorpströ
  1. Tillbehör

    1. Potatismos

Gör så här

    1. 1.

      Salta fiskfiléerna och droppa på citron. Fördela de klippta kryddorna på fisken, rulla ihop och lägg med skarven nedåt i smord form. Häll på buljong, vin och täck med lock.

    2. 2.

      Koka i ugn 20 min i 200°. Slå på grädde, riven ost och skorpströ. Gratinera i 250° ca 5 min.

Är innehållet i detta recept olämpligt?