Krispiga chokladbollar

Krispiga chokladbollar

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 75 G Smör
    2. 1 dl Socker
    3. 2 Tsk Vaniljsocker
    4. 2 Msk Kakaopulver
    5. 4 dl Vårgårda ris
    6. 100 G Blockchoklad
    7. 1 Msk Kokosfett

Gör så här

    1. 1.

      Blanda samman matfett, socker, vaniljsocker, kakao och kokosfett till en smet.

    2. 2.

      Nyp små bitar av smeten och lägg ner smeten i riset. Tryck samman bollen så att riset pressas in i smeten. Lägg bollen kallt en stund.

    3. 3.

      Smält den mörka chokladen tillsammans med kokosfett i vattenbad.

    4. 4.

      Lägg ner bollarna i chokladen. Lägg bollarna på papper att svalna.

Är innehållet i detta recept olämpligt?