Krämig skaldjurssill

Krämig skaldjurssill

Av: / Foto: Christina Uhlin
30 min
1 burk
En krämig sill måste man ha på julbordet! Här använder vi oss av turkisk yoghurt som ger en fräsch och lätt syrlig smak till skaldjuren!
Fler recept på:
Skaldjur, Fisk, Dill
Annons

Ingredienser

    1. 1 burk 5-minuterssill, 420 g
    2. 2 dl tjock naturell yoghurt, t ex turkisk
    3. 1/2 dl skalade räkor
    4. 1/2 dl skalade kräftstjärtar
    5. 1 msk hackad dill
    6. 1 msk stark senap
    7. salt och peppar

Gör så här

    1. 1.

      Skölj sillen och dela i mindre bitar.

    2. 2.

      Låt skaldjuren rinna av från eventuell lake och rör ihop med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

    3. 3.

      Låt stå minst ett dygn för bäst smak. Håller ca en vecka i kyl.

Fler recept på:
Skaldjur, Fisk, Dill
Är innehållet i detta recept olämpligt?