Kräftpanna

Kräftpanna

Av: / Foto: Hanneke Bonthuis
30 min
2 port
Smarrig pytt med kräfta.
Fler recept på:
Rödlök, Vitlök
Annons

Ingredienser

    1. 1/2 st huvud salladskål
    2. 1 st stor röd paprika
    3. 1 st rödlök
    4. 2 msk olja
    5. 1 st vitlöksklyfta
    6. 1 msk japansk soja
    7. 1 msk ljus sirap
    8. 170 g kräftstjärtar
    9. färsk koriander
    10. limeklyftor
  1. Servering

    1. 80 g baguetter

Gör så här

    1. 1.

      Strimla ½ huvud salladskål (ca 300 g), 1 stor röd paprika och 1 rödlök. Värm 2 msk olja i en wok eller stor stekpanna.

    2. 2.

      Woka allt med 1 finriven vitlöksklyfta tills kålen har mjuknat lite och fått färg. Smaka av med 1 msk japansk soja och 1 msk ljus sirap.

    3. 3.

      Vänd ner 170 g kräftstjärtar. Toppa med färsk koriander och ett par limeklyftor.

    4. 4.

      Servera med 80 g baguette.

Fler recept på:
Rödlök, Vitlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?