Korvsoppa

Korvsoppa

Av: / Foto: snellman.fi
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 250 g korv
    2. 5 st potatisar
    3. 1 bit purjolök
    4. 2 st morötter
    5. 1 st kålrot
    6. 1 st köttbuljongtärning
    7. kryddpepparkorn
    8. salt
    9. vatten
    10. persilja

Gör så här

    1. 1.

      Skala och tärna rotfrukterna. Sätt dem i en kastrull med vatten och låt koka en stund. Skala och tärna potatisen och sätt dem i kastrullen med rotfrukterna.

    2. 2.

      Tärna korven och bryn tärningarna i stekpannan tillsammans med löken i en klick smör.

    3. 3.

      Tillsätt alla ingredienser i kastrullen, tillsätt vatten så att alla ingredienserna är täckta.

    4. 4.

      Låt koka i ca 20 minuter tills rotfrukterna är mjuka.

Är innehållet i detta recept olämpligt?