Korvlåda

Korvlåda

Av: / Foto: (c) jthansson
45 min
2 pers
Hittade en fantastisk lammkorv på en gårdbutik på Österlen. Den blev en härlig middag. Här är knepet att få till en krämig god senapsröra till.
Annons

Ingredienser

  1. Korvlåda

    1. 10 st potatisar
    2. 1 st rödlök
    3. 1 st zucchini
    4. 2 klyftor vitlök
    5. 10 st små tomater/ cocktailtomater e dyl
    6. 1 näve ruccola
    7. salt
    8. peppar
  2. senapskräm

    1. 1 dl creame fraishe
    2. 2 tsk dijonsenap
    3. salt
    4. peppar

Gör så här

    1. 1.

      Skala/tvätta potatisen, klyfta. Lägg i smord ungsform på typ 225 ° c tillsammans skivad zucchini (ca.5 mm tjock) med klyftad rödlök och finhackad vitlök.

    2. 2.

      Efter ca. 15 min, lägg på skivad korv.

    3. 3.

      När potatisen är klar, ta ut och rör ner lite tomatklyftor och kanske lite sallad.

    4. 4.

      Rör ihop senapkrämeas alla ingredienser. Jag leker lite med olika senare - gärna lite skånsk stark senap, för att få vår favoritsmak.

Är innehållet i detta recept olämpligt?