Kokostortillas med jamaican jerk-kyckling och avokado

Kokostortillas med jamaican jerk-kyckling och avokado

Av:
4
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Du behöver (för 4): 500 g kycklinglårfilé 1 påse Santa Maria Jamaican Jerk Spices 1 msk matolja 1 avokado 1 paket Santa Maria Coconut & Pepper Tortillas Några kvistar grönkål En halv kruka koriander 1 burk Santa Maria Mango Sauce 1 dl crème fraiche 1 lime

    2. 2.

      Sätt ugnen på 200°C. Strimla kycklingen och blanda med kryddblandningen. Jag strimlade genom att dela kycklingen på hälften på både bredden och längden och sedan skära tunna bitar på längden. Lägg sedan kycklingen i en oljad ugnsfast form och ställ i ugnen i 15-20 min.

    3. 3.

      Medan kycklingen blir färdig kan vi kirra grönsakerna. Skär avokadon i tärningar, plocka bort kvistarna på grönkålen och koriandern, skär limen i skivor och plocka ur kärnor ur granatäpplet. Skölj grönkålen och massera in den i limesaft och salt.

    4. 4.

      Värm bröden i stekpanna eller mikrovågsugn. Fyll med kyckling och grönsakerna. Toppa med mangosås och crème fraiche och pressa över lime.

Är innehållet i detta recept olämpligt?