KOKOSRÄKOR I RÖD CURRY

KOKOSRÄKOR I RÖD CURRY

Av: / Foto: Arla
4 portioner
Röd curry med kokos och crème fraiche blir en ny smaksensation.
Annons

Ingredienser

    1. 400 g Stora räkor med skal
    2. 2 st Paprikor
    3. 100 g Sockerärter
    4. 2 Vitlöksklyftor
    5. 1 msk Arla® Svenskt Smör
    6. 1 msk Röd currypasta
    7. 1 tärning Hönsbuljong
    8. 2 dl Kokosmjölk
    9. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche

Gör så här

    1. 1.

      Skala räkorna. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Dela sockerärtorna på längden. Skala och hacka vitlöken. Fräs grönsakerna i smör i en wok eller stor stekpanna. Rör ihop currypasta, smulad buljongtärning, kokosmjölk och crème fraiche. Låt räkorna fräsa med grönsakerna någon minut och häll på såsen. Låt allt koka upp. Strö över koriander. Serveringsförslag: Servera med limeklyftor och jasminris.

Är innehållet i detta recept olämpligt?