Kokospanerad torsk med chiliaioli

Kokospanerad torsk med chiliaioli

Av: / Foto: Kent Jardhammar
20 min
4 portioner
Enkelt och gott med kokospanerad torsk med chiliaioli.
Fler recept på:
Sallad, Chili, Fisk
Annons

Ingredienser

    1. 600 g torskfilé
    2. 1 st ägg
    3. 2 dl kokosflingor
    4. smör eller olja till stekning
    5. 1 tsk salt
    6. 2 krm peppar
    7. 1 st lime
  1. Gurksallad

    1. 1 st gurka
    2. småbladig sallad, t ex mâche
    3. 1/2 st röd chilipeppar
    4. 3 msk olja
    5. 2 msk vinäger
  2. Chiliaioli

    1. 1 dl majonnäs
    2. 1/2 dl sweet chili-sås

Gör så här

    1. 1.

      Blanda aiolin. Skär fisken i portionsbitar. Vispa upp ägget. Doppa fisken i ägget och sedan i kokosflingor.

    2. 2.

      Skär gurkan i halvmånar och blanda dem med sallad och finhackad chili. Blanda dressingen och häll den över.

    3. 3.

      Stek fisken några min så att den får fin färg och blir ge­ nomstekt. Salta och peppra.

    4. 4.

      Servera fisken med sallad, aioli och limeklyftor.

Fler recept på:
Sallad, Chili, Fisk
Är innehållet i detta recept olämpligt?