Kladdkaka över öppen eld

Kladdkaka över öppen eld

Av:
20 min
4 st
Gör kladdkaka i en apelsin över öppen eld
Annons

Ingredienser

    1. 4 st Apelsiner
    2. 100 g Strösocker
    3. 2 st ägg
    4. 1 dl Vetemjöl
    5. 3 msk kakao
    6. 1 tsk vaniljsocker

Gör så här

    1. 1.

      Skär av ett lock på varje apelsin. Skär ur innehållet och gör en fruktsallad på det.

    2. 2.

      Blanda ihop de torra ingredienserna (förslagsvis redan hemma). Rör ihop torrvarorna med ägg och mjukt smör. Klicka i smeten i apelsinerna. Lägg på lock och svep in dem i folie.

    3. 3.

      Lägg på glöd och baka i 20 min (eller längre, beror på värmen).

    4. 4.

      Öppna folien och ät med sked direkt ur apelsinen. Det gör inget om det fortfarande är kladdigt, det är gott ändå!

Är innehållet i detta recept olämpligt?