Kladdkaka

Kladdkaka

Av:
45 min
Kladdig kladdkaka utan gluten eller mjölkprotein.
Annons

Ingredienser

    1. 100 G Mjölkfritt smör
    2. 2 1/2 Dl Socker
    3. 2 St Ägg
    4. 1 1/2 Dl Mjölmix
    5. 3 Msk Kakao
    6. 1 Tsk Vaniljsocker

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175 grader.

    2. 2.

      Smält smöret i en kastrull.

    3. 3.

      Rör ner socker och ägg.

    4. 4.

      Rör ner övriga ingredisener och blanda väl.

    5. 5.

      Häll smeten i en smord och bröad form med avtagbar kant (24 cm).

    6. 6.

      Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?