Kladdkaka

Kladdkaka

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 100 Gram Smör
    2. 2,5 Dl Socker
    3. 2 Ägg
    4. 1 Dl Vetemjöl
    5. 4,5 Msk Kakao
    6. 1 Tsk Vaniljsocker

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 17 cm i diameter. (Lilla formen) Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde och dulche de leche.

Är innehållet i detta recept olämpligt?