Kesoplättar

Kesoplättar

Av:
15 min
2 Portioner
God och nyttig frukost eller Brunch
Annons

Ingredienser

  1. Ingredienser

    1. 250 Gram Keso
    2. 2 St Ägg
    3. 1 Msk Fiberhusk/dinkelmjöl
    4. 0,5 Krm Salt
    5. 0,5 Krm Vaniljpulver
    6. Olja eller smör till stekning

Gör så här

    1. 1.

      Häll keson i en skål och blanda ner ett ägg i taget

    2. 2.

      Rör i fiberhusk/dinkelmjöl,salt och vaniljpulver.

    3. 3.

      Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör eller olja.

    4. 4.

      Stek på medelhög värme tills de fått fin färg. Vänd försiktigt.

    5. 5.

      Servera med färska bär eller stekta bananer

Är innehållet i detta recept olämpligt?