Kassler med päron o dijonsås

Kassler med päron o dijonsås

Av:
40 min
4 portioner
Låt dig frestas av denna smariga rätt.
Annons

Ingredienser

    1. 700 g Kassler
    2. 2 st conference päron
    3. 2 dl creme fraiche
    4. 2 msk dijonsenap
    5. 2 msk hackad persilja
    6. 2 st palsternackor
    7. 6 st potatis
    8. 2 msk smör
    9. 1 dl mjölk

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 225 grader

    2. 2.

      Skiva kasslern och lägg i en smord ugnsfast form.

    3. 3.

      Kärna ur och klyfta päron och lägg i formen på sidorna av kasslern. Tillaga i ugnen i 10 min.

    4. 4.

      Blanda creme fraiche, senap och persilja och häll i formen. Gratinera i 10 min.

    5. 5.

      Skala o tärna palsternackor och potatisar och koka dem mjuka. Häll av vattnet och mosa dem tillsammans med smör och mjölk. Salta och peppra.

Är innehållet i detta recept olämpligt?