Kantarelltoast med västerbottenost

Kantarelltoast med västerbottenost

Av:
10 min
4 port
Servera som förrätt eller dubblera receptet och ät toasten till lunch.
Annons

Ingredienser

    1. 4 dl kantareller
    2. 1 schalottenlök
    3. 1 klyfta vitlök
    4. 1 msk smör
    5. 10 stjälkar persilja
    6. 4 skivor toast
    7. västerbottenost

Gör så här

    1. 1.

      Rensa svampen. Finhacka lök och vitlök.

    2. 2.

      Stek kantarellerna i en torr stekpanna på medelvärme tills vätskan ångat bort. Tillsätt smör, lök och vitlök och stek svamparna gyllenbruna.

    3. 3.

      Hacka persiljan och strö över svampen. Salta och peppra.

    4. 4.

      Riv västerbottenost över och servera på nystekt toast.

Är innehållet i detta recept olämpligt?