Kantarellsoppa med ädelost

Kantarellsoppa med ädelost

Av:
45 min
4 Port
Annons

Ingredienser

    1. 250 Gram Kantareller
    2. 1 St Gul lök
    3. 1 St Grönsaksbuljongtärning
    4. 3 dl Mjölk
    5. 2 St Vitlöksklyftor (stora)
    6. 3 dl Grädde
    7. 5 dl Vatten
  1. Ädelost, el 1/2 tub

    1. Peppar
    2. Salt

Gör så här

    1. 1.

      Hacka lök, vitlök och svamp.

    2. 2.

      Bryn detta i grytan

    3. 3.

      Häll på vatten och buljongtärning, låt puttra utan lockbi 10 minuter

    4. 4.

      Tillsätt mjölk och grädde

    5. 5.

      Tillsätt ädelost

    6. 6.

      Salta och peppra

    7. 7.

      Red av till lagom konsistens

Är innehållet i detta recept olämpligt?