Kanelsockerkaka LCHF

Kanelsockerkaka LCHF

Av: / Foto: Mig
40 min
Annons

Ingredienser

    1. 240 g Mandelmjöl
    2. 60 ml Fiber Husk
    3. 1 Tsk Bakpulver
    4. 0,5 Tsk Salt
    5. 1 msk Msk Kanel
    6. 2 Tsk Kanel
    7. 1,2 Dl Sukrin
    8. 1,2 Dl Varmt vatten
    9. 4 Ägg
    10. 1,2 Dl Smält kokosolja
    11. 0,6 Dl Valnötter,hackade

Gör så här

    1. 1.

      Värm ugnen till 200 grader.

    2. 2.

      Rör i hop dom torra ingredienserna.

    3. 3.

      Tillsätt varmt vatten. Rör om med en gummispatel tills den är helt integrerad.

    4. 4.

      Tillsätt ägg och kokosnötsolja och rör om .

    5. 5.

      Häll hälften av smeten i en smord brödform.

    6. 6.

      Strö återstående 2 teskedar kanel över toppen.

    7. 7.

      Häll resten av smeten i formen.

    8. 8.

      Använd en kniv och vrid smeten runt för att skapa ett mönster med kanel.

    9. 9.

      Strö över valnötterna.

    10. 10.

      Placera i ugnen och grädda i 40 minuter. Du vet att brödet är klart om du placerar en kniv i mitten och den kommer ut ren.

Är innehållet i detta recept olämpligt?