Kalops

Kalops

Av:
2 min
4
Annons

Ingredienser

    1. 1 Kg Högrev
    2. 4 St Gulök
    3. 6 St Morötter
    4. 1 St Purjulök
    5. 3 St Lagerblad
    6. 12 St Kyddpepparkorn
    7. 8 Dl Kalvfond
    8. 5 St Vitpepparkorn
    9. Salt
    10. Peppar
    11. 5 Dl Vatten

Gör så här

    1. 1.

      Putsa köttet och dela i mindre bita 3-4cm

    2. 2.

      Bryn köttet lite i taget så det inte börjar koka i stekpannan. Lägg köttbitarna i en kastrull och tillsätt kalvfonden

    3. 3.

      Koka upp och skumma eventuellt av

    4. 4.

      Stöt kryddpepparkornen och tillsätt i grytan lägg även i lagerbladen

    5. 5.

      Skala löken, morötterna och purjolöken Bryn lite i stekpannan tillsätt senast i grytan

    6. 6.

      Låt koka till köttet är mört tillsätt vatten om det behövs

Är innehållet i detta recept olämpligt?