kalles fiskgryta

kalles fiskgryta

Av:
30 min
4 portioner
Fiskgryta med potatis
Annons

Ingredienser

    1. 500 gram torskfilé eller någon annan vit fisk
    2. 2 dl creme fraiche
    3. 1 dl mjölk
    4. 1 st fiskbuljongtärning
    5. 4 msk kalles kaviar
    6. 2 st ägg
    7. 1 dl pörjulök
    8. potatis

Gör så här

    1. 1.

      börja med att koka två ägg till hårdkokta.

    2. 2.

      skala potatisen och koka den i lättsaltat vatten

    3. 3.

      skär fisken i bitar

    4. 4.

      vispa ihop creme fraiche, mjölk, fiskbuljongtärning och kaviar i en stekpanna

    5. 5.

      lägg i fisken i stekpannan och låt småkoka i ca 5 min. krydda med lite salt och svartpeppar.

    6. 6.

      hacka purjulöken och äggen och strö över fisken.

    7. 7.

      servera med potatis

Är innehållet i detta recept olämpligt?