Kålbas till sallad

Kålbas till sallad

Av:
Det är supergott att ha i lite Tamarisoja istället för salt också för en asiatisk touch. Då kan du även slänga i någon matsked färsk, finhackad ingefära i också.
Annons

Ingredienser

    1. 1 näve grönkål (fint hackad, även stjälken)
    2. 1 broccolistam och några broccolikvistar
    3. 1 näve zucchini (tärnad)
    4. 1 näve rödkål (finstrimlad)
    5. 1 msk kokosolja
    6. örtsalt/salt
    7. 1 klyfta vitlök

Gör så här

    1. 1.

      Hacka upp alla grönsaker och värm en stekpanna.

    2. 2.

      Släng i kokosoljan och allt utom rödkål och vitlök. Fräs några minuter, kanske 3-4.

    3. 3.

      Salta efter smak och släng i rödkålen och vitlöken den sista minuten.

Är innehållet i detta recept olämpligt?