Jordärtskockssoppa med picklad rödlök, löjrom och rostade hasselnötter

Jordärtskockssoppa med picklad rödlök, löjrom och rostade hasselnötter

Av:
4 pers
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Picklade rödlökshjärtan: 2 röda steklökar 1 dl vatten 1 msk socker 2 tsk ättika Jordärtskocksoppa: 600g jordärtskocka 1 gul lök 2 dl vitt vin 3 dl grädde* 6 dl vatten salt, peppar Topping: extra virgin olivolja 1 dl hasselnötter 8 tsk löjrom eller sikrom* 1 ask smörgåskrasse 1. Koka upp vatten och blanda med i socker och vinäger. Rör om tills sockret löst upp sig. Halvera lökarna. skär av ändarna och ha ner lökarna i lagen. Låt ligga och dra i cirka 1 timme. 2. Skala och hacka lök och jordär

Är innehållet i detta recept olämpligt?