Jennys chokladpaj

Jennys chokladpaj

Av:
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Gör din chokladpaj så här: Smält smöret, mixa kaksmulorna och rör ihop med smöret. Tryck ut i en rundform med avtagbara kanter cirka 22 cm. Ställ kallt medan du gör chokladen. Blanda socker, sirap, grädde & kakao i en kastrull och låt koka upp i 10 minuter till 120 grader. Dra bort kastrullen från värmen, och rör ner smöret. Häll chokladkolan över pajskalet och ställ kallt. Börja nu med den vita chokladkolan : Hacka / bryt chokladen.

    2. 2.

      Mät upp grädde, sirap och socker i en kastrull. Låt koka upp i cirka 10 minuter till 120 grader. Dra kastrullen åt sidan och vänd ner smör och choklad och rör tills smeten är slät. Häll upp detta på chokladlagret och ställ kallt i kylskåp några timmar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?