IL Smörstekt torsk på bädd av gräddstuvad spenat

IL Smörstekt torsk på bädd av gräddstuvad spenat

Av:
2 Port
Annons

Ingredienser

    1. 2 st Portionsbitar torsk
    2. 1.25 msk Smör
    3. 125 gr fryst spenat
    4. 3/4 dl Grädde
    5. 1/2 msk Smör
    6. Salt & Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Stek torsken i smöret på medelhög värme, kom ihåg att salta och peppra på båda sidor. Vänd den efter några minuter

    2. 2.

      Under tiden, fräs spenaten mjuk i en stekpanna tillsammans med smör, salt och peppar.

    3. 3.

      Tillsätt efter några minuter grädden och låt puttra tills fisken är klar.

    4. 4.

      Servera med potatismos och ärtor och ös smöret från stekningen över fisken.

Är innehållet i detta recept olämpligt?