Högrevsgryta

Högrevsgryta

Av:
180 min
8 port
Annons

Ingredienser

    1. 1 kg Högrev
    2. 1 flaska Matlagningsvin rött
    3. 2 st gul lök
    4. 1 st röd lök
    5. 3 st morötter
    6. 2 st palsternackor
    7. 1 burk svamp
    8. salt
    9. peppar
    10. timjan
    11. grönsaksbuljong

Gör så här

    1. 1.

      Skär köttet i bitar

    2. 2.

      Bryn köttet, salta och peppra, krydda med vitlökspulver.

    3. 3.

      Tillsätt löken, morötter, palsternackor, matlagningsvinet, grönsaksbuljong och svampspadet. Krydda med timjan.

    4. 4.

      Låt koka under lock i 2-3 timmar. Tillsätt svampen. Smaka av med kryddor, salt och peppar. Red av med maizenamjöl.

Är innehållet i detta recept olämpligt?