Hemmagjord sirap för att minska kolesterol och ledsmärta

Hemmagjord sirap för att minska kolesterol och ledsmärta

Av:
Ger energi och antioxidanter som är fantastiska för din kropp. Svavelkomponenterna i vitlök har också en avgiftande effekt som hjälper till att rena dina artärer. Det är viktigt för att kontrollera problem som hypertoni och dåligt kolesterol. Vitlök
Annons

Ingredienser

  1. 2 Dl Honung
  2. 12 St Vitlöksklyftor
  3. 2 Pressade Citroner

Gör så här

  1. 1.

   Vad du behöver Glasburk Mortel och mortelstöt Träsked

  2. 2.

   Tillredning Sterilisera burken genom att koka den i vatten och när den är ren har du i honung. Skala och mal vitlöksklyftorna med morteln eller använd en vitlökspress. Efter att ha fått en tjock massa blandar du det med honungen med träsleven. Därefter pressar du två citroner och häller juicen i blandningen. Sätt på ett lock och ställ på en mörk, sval plats i 48 timmar. Efter den rekommenderade tiden är blandningen redo att användas.

  3. 3.

   Hur man tar sirapen För att kontrollera dina kolesterolnivåer tar du en matsked sirap innan varje måltid. För ledsmärta eller inflammation tar du en matsked innan frukost, på tom mage, och sedan igen efter lunch. För att använda som förebyggande medel tar du en matsked innan frukost, på tom mage, varje morgon. Om du vill kan du blanda sirapen med 2 dl varmt vatten för att det ska gå ner lättare. Undvik att ta mer än den rekommenderade mängden, för annars kommer det att vara kontraproduktivt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?