Helgas goa vinbärspaj

Helgas goa vinbärspaj

Av:
Annons

Ingredienser

  1. Pajdeg

    1. 3 dl vetemjöl
    2. 1 1/2 dl socker
    3. 1 tsk vaniljsocker
    4. 1 tsk bakpulver
    5. 125 gr smält smör
  2. Fyllning

    1. 3 dl bär
    2. 2 dl créme fraiche

Gör så här

    1. 1.

      Blanda samtliga ingredienser till pajdegen, tryck ut i formen och ställ i kylskåp i 30 min.

    2. 2.

      Sätt ugnen på 225 grader, blanda bären med créme fraichen och bred ut i pajskalet.

    3. 3.

      Grädda mitt i ugnen i 20 min, sänk sedan värmen till 150 grader och grädda ytterligare 20 min.

    4. 4.

      Pudra över florsocker när pajen svalnat.

Är innehållet i detta recept olämpligt?