Harriets rabarberpaj

Harriets rabarberpaj

Av:
40 min
Goaste pajen med knäckigt skal
Annons

Ingredienser

  1. Bärblandning

    1. Rabarber
    2. 2 Tsk Potatismjöl
    3. 2 Msk Socker
  2. Pajdeg

    1. 2,5 Dl Mjöl
    2. 2,5 Dl Socker
    3. 1 Tsk Bakpulver
    4. 1 St Ägg
    5. 100 Gram Smör

Gör så här

    1. 1.

      Blanda rabarber med potatismjöl, socker och kardemumma. Lägg i botten på en pajform, ca 24 cm i diameter.

    2. 2.

      Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Knäck i ett ägg och rör till en smuldeg. Strö den över rabarbern.

    3. 3.

      Hyvla över kylskåpskallt smör.

    4. 4.

      Grädda i 200 grader i 20 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?