Haricots verts med picklade senapsfrön

Haricots verts med picklade senapsfrön

Av:
2 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 200 g haricots verts
    2. 2 msk smör
    3. 1 charlottenlök
    4. 1 msk grov senap
  1. Picklade senapsfrön

    1. 50 g gula senapsfrön
    2. 50 g bruna senapsfrön
    3. 1 dl rödvinsvinäger
    4. 0,5 dl strösocker

Gör så här

    1. 1.

      Koka bönorna ett par minuter i saltat vatten.

    2. 2.

      Smält smöret och fräs löken tills den blir mjuk. Rör ner senapen och vänd ner bönorna och servera med picklade senapsfrön.

    3. 3.

      Picklade senaps frön: Blanda ihop allt och låt puttra under lock, ca 1 timme, tills fröna är halvmjuka. Häll över i en burk och låt svalna. De håller sig några veckor i kylen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?