Hamburgertallrik med vitkål och majonnäs

Hamburgertallrik med vitkål och majonnäs

Av:
20 min
4 port
En mättande och snabblagad ketotallrik med burgare, färsk vitkål och majonnäs.
Annons

Ingredienser

    1. 800 g nötfärs
    2. 4 msk smör, stekning
    3. 300 g vitkål (färsk)
    4. 2 dl majonäs
    5. 16 rädisor
    6. 2 saltgurkor
    7. 2 msk dijonsenap
    8. 4 msk olivolja
    9. salt
    10. peppar

Gör så här

    1. 1.

      Forma burgarna med blöta händer. Platta till ordentligt.

    2. 2.

      Bryn i smör på hög värme tills de fått fin färg på båda sidor. Salta och peppra.

    3. 3.

      Sänk värmen till medel och stek vidare tills burgarna är som du vill ha dem - helt genomstekta eller lite rosa i mitten.

    4. 4.

      Servera med strimlad vitkål, majonnäs, rädisor, saltgurka och senap. Ringla olivolja över vitkålen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?