Halloumi BBQ wrap med grönkålsslaw

Halloumi BBQ wrap med grönkålsslaw

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

  1. Grönkålslaw

    1. 2 msk majonnäs
    2. 2 msk yoghurt
    3. 1 st klyfta vitlök, pressad
    4. 1 tsk citronsaft
    5. 70 g grönkål, riven i mindre bitar
    6. salt
    7. peppar
    8. 1 kruka färsk koriander
  2. Picklad gurka

    1. 1/4 grurka, tunt skivad
    2. 2 msk vitvinsvinäger
    3. salt

Gör så här

    1. 1.

      Blanda ihop majonnäs, yoghurt, vitlök, citronsaft, salt och peppar. Blanda ner grönkålen ordentligt i såsen och låt stå.

    2. 2.

      Blanda gurkan med vitvinsvinäger och salt, låt stå.

    3. 3.

      Stek halloumi och rödlök i rapsoljan i samma panna. Halloumin ska få fin färg på båda sidor och rödlöken ska bli mjuk men ej bränd. Pensla på BBQ-såsen på halloumin i slutet av tillagningen.

    4. 4.

      Lägg grönkålslawen på ett tortillabröd, toppa med gurka, avokado, BBQ-Halloumi och strö över koriander. 21 maj 2016

Är innehållet i detta recept olämpligt?