Hallonsufflé

Hallonsufflé

Av:
30 min
4 personer
Annons

Ingredienser

    1. 2 äggvitor
    2. 500 g frysta hallon
    3. 2 dl socker
    4. 1 msk citronsaft
    5. 3 dl lätt vispad grädde
    6. färska jordgubbar

Gör så här

    1. 1.

      Vispa äggvitorna hårda i en stoooor skål, smeten expanderar.

    2. 2.

      Tillsätt frysta hallon, socker och citronsaft och vispa i 15 min samman till en jämn smet.

    3. 3.

      Vispa grädden lätt i en separat bunke och rör sedan ner i hallonröran.

    4. 4.

      Häll smeten i en rund form med löstagbar kant, täck med plastfilm och ställ in i frysen någon timma.

    5. 5.

      Ta ut 10 minuter innan servering, lägg på färska bär på toppen, servera och njut!

Är innehållet i detta recept olämpligt?